Αισθητική Δερματολογία

Πλαστική χειρουργική για άντρες

By  | 

Κι όμως η Πλαστική Χειρουργική κερδίζει διαρκώς έδαφος στον αντρικό πληθυσμό. Κι έτσι αντίστοιχα η Επιστήμη εξειδικεύει επεμβάσεις για τις ανάγκες των αντρών. Δείτε τις δημοφιλέστερες:

1. Μείωση στήθους
Η εγχείρηση μείωσης στήθους περιλαμβάνει απορρόφηση του λίπους και αφαίρεση του περιττού δέρματος για να χαρίσει ένα επίπεδο, αντρικό στήθος. Η διαδικασία ονομάζεται γυναικομαστία και συνήθως ολοκληρώνεται μέσα σε 1-2 ώρες.
2. Μοσχεύματα
Θωρακικά, μυϊκά και κοιλιακά μοσχεύματα, ακόμα και αυτά για τα οπίσθια μπορούν να δώσουν την τέλεια εμφάνιση ενός γυμνασμένου άντρα μέσα σε λίγες ώρες. Είναι φτιαγμένα από σιλικόνη ή ένα μαλακό πλαστικό, το οποίο προορίζεται για να κάνει έναν μυ σταθερό, και τοποθετούνται στην περιοχή που θέλετε από μια μικρή τομή, η οποία είναι περίπου ένα εκατοστό. Η κάθε εγχείρηση για μόσχευμα διαρκεί συνήθως 1 με 2 ώρες για κάθε περιοχή.
3. Μπότοξ
Ένας τρόπος να λειάνετε τις ρυτίδες χωρίς χειρουργικό νυστέρι. Πρόκειται για μια τοξίνη που σκοτώνει τα νεύρα. Παράγεται από το βακτηρίδιο Clostridium botulinum. Όταν μπαίνει κάτω από τις ρυτίδες, μαλακώνει τους μύες του προσώπου, κάτι το οποίο επιτρέπει στο δέρμα να λειανθεί. Η θεραπεία εφαρμόζεται μέσα σε πέντε μέρες και διαρκεί μέχρι έξι μήνες. Αφού περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, οι μύες του προσώπου αποκτούν ξανά τη δύναμή τους και οι ρυτίδες μπορεί να επιστρέψουν.
4. Λιποαναρρόφηση
Η λιποαναρρόφηση μπορεί να αφαιρέσει αμέσως το λίπος και να σας χαρίσει ένα τέλεια σμιλευμένο σώμα. Κατά τη διάρκεια της εγχείρησης, ο χειρούργος θα χρησιμοποιήσει έναν σωλήνα – μοιάζει με ηλεκτρική σκούπα – και θα ρουφήξει το περιττό λίπος. Ανάλογα με το πόσο λίπος θα αφαιρεθεί και το πόσο ελαστικό είναι το σώμα σας, μπορεί να αφαιρεθούν και τμήματα χαλαρού δέρματος. Η όλη διαδικασία διαρκεί από 1 έως 4 ώρες, ανάλογα με το πόσο λίπος πρέπει να φύγει.

1 Comment

  1. Pingback: Ποιοι γερνούν γρηγορότερα; Γυναίκες ή άντρες και γιατί; – metamorphosis.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *